Aanmelden

Psychologiepraktijk Juke is net als de praktijk van uw huisarts een eerstelijnsvoorziening. Dit wil zeggen dat ik toegankelijk ben voor iedereen.
Wanneer u zich aanmeldt, zal ik beoordelen of ik u met uw klacht kan helpen of dat u daarvoor beter kunt worden doorverwezen.
Voor vergoeding van de therapie heeft u een verwijskaart van uw huisarts nodig met een vermoeden van een DSM V diagnose.

Indien u nog vragen heeft of als u zich wilt aanmelden kunt u contact met mij opnemen door middel van het contactformulier of u kunt mij bellen op telefoonnummer 045-5710955.  U kunt mij ook mailen.

Indien ik de telefoon niet opneem, kunt u altijd een bericht inspreken. ik vraag u vriendelijk om uw naam en telefoonnummer te vermelden, zodat ik u z.s.m. kan terugbellen.

Let op: een verwijzing van uw huisarts of poh-er in mijn mail, zie ik niet direct als aanmelding, graag zie ik dat u zelf ook even contact met mij opneemt. Dit om te voorkomen dat u onnodig wacht, mocht uw verwijzing niet in mijn mailbox zijn aangekomen, tussen mijn SPAM terecht zijn gekomen of over het hoofd zijn gezien.

Wachttijd:

Om de meest actuele wachttijd te weten, raad ik u aan om even telefonisch contact met mij op te nemen en , mocht ik niet in staat zijn om de telefoon op te nemen, de voicemail in te spreken.  (bijgewerkt januari 2024)

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.  Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)